Teman pertama bayi anda

Teman pertama bayi anda
Tiada lagi bantal peluk yang selalu hilang entah kemana

Sunday, 9 October 2016

Jangan beli sebelum anda baca di bawah ini

Hai semua.. Salam dan selamat sejahtera kepada warga ibu dan bakal-bakal ibu. Terima kasih kerana berminat dengan produk kami, iaitu 4 in 1 babynest by cekebum®. Apa itu 4 in 1? rujuk gambar di bawah,

.
"Sesuai untuk bayi yang baru lahir sehingga 1 tahun untuk membiasakan bayi di dalam babynest"
.


Setiap 1 unit boleh di gunakan di kedua bahagian atas dan bawah dan setiap bahagian boleh digunakan sebagai tilam biasa atau sebagai babynest. Dengan kelebihan ini, sis ada pelbagai pilihan yang boleh digunapakai sama ada untuk tidur mahupun masa untuk bermain dengan hanya melarasakan tali mengikut kesesuaian yang sis nak.
.
.
Berat 800gram /  luas 85cm x 45 cm / tebal 12cm.

Berkonsepkan 'Kanggaro mother' dimana babynest by cekebum™ ini akan memastikan bayi sis sentiasa berasa seperti berada didalam dakapan ibunya.
.
Diperbuat daripada 100% kekabu asli dan cara untuk basuh hanyalah dengan menggunakan berus basah dan jemur untuk mengeringkannya, secara tak langsung mengembalikan keempukan kekabu.
.
.
Cekebum®
.
Siapa kami? kami mula beroperasi secara penuh pada Januari 2016 dengan membawa jenama Cekebum®. Kami beroperasi di S2-11-01 SOHO Vista Alam, Sek 14 Shah Alam Selangor sebagai pejabat urusan utama kami. Produk ini dihasilkan 100% di Malaysia dan bahan-bahannya di bawa masuk dari pelbagai negara seperti Cina, Indonesia dan lain -lain.
.
.
.
Telah mendapat liputan akhbar tempatan sebagai inovasi produk.
.

.
Sehingga kini sebanyak 19 corak telah dikeluarkan oleh kami dengan tag line
.
"Ready stock but limited"
.
Dan untuk sekarang ini, corak yang ada adalah
.
.
.

Premium collection BNC 110 - Mr Robot ( Ocean blue) Superhot!!!
.
.

.

.
Limited collection BNC 123 - Meow meow (yellow grey) 
.
.


.
Premium collection BNC 119 - The Macaroon (Turquise) 


.
Super comfy BNC 121 - De carrière (pink purple)
.
(dalam bahasa france bermaksud kerjaya)


.

.

.
100% di isi kekabu asli gred A boleh basuh dan didatangkan dengan custum made woven bag dan sticker cermin kerete (COD).
.

.
.
.
================================================================.

HARGA CEKEBUM!!

.
 Setiap satu
Harga  asal RM210.00 
.
after less RM159.00 FREE pos smnnjung

.
TAPI SEKARANG ADA COMBO SUPER DEAL !!!
.
KENAPA SUPER COMBO SUPER  DEAL?? 
.
Sebab Cekebum® baru sahaja mengeluarkan mandian Babyyogurt khas untuk memberikan kesegaran dan kelembutan maksimum kepada kulit bayi.
.


.
Mandian bayi yang berasaskan yogurt dimana bebas dari bahan kimia merbahaya untuk bayi sis.
.
.

HARGA COMBO SUPER DEAL (CSD)

.
COMBO SUPER DEAL (CSD)

CSD SINGLE (Rm175.00)
Babynest + 1x babyyogurt
**Jimat Rm74.00
.
CSD DOUBLE (Rm199.00)
Babynest + 2x babyyogurt
**Jimat Rm89.00
.
CSD TRIPPLE (Rm219.00)

Babynest + 3x babyyogurt
**Jimat Rm108.00


Harga termasuk POS semenanjung (3-7 hari bekerja) dan jika nak pos laju dijamin sampai esok, boleh topup RM29.00.
.
Boleh booking serendah RM50.00 dan bakinya maxima 30 hari.
.
psssss,, nk tau reger special leh terjah no kt atas tu ya,,, 
.
.
Untuk sebarang tempahan, sis boleh menggunakan 
.
562731120778
cekebum ent
Maybank

Atau terus klik kat bawah untuk Maybank2u PAY
.



8602499591
Cekebum ent
CIMB 


Kemudian sertakan

1.slip bank 
2.Nama pnuh 
3.Alamat
4.No fon
5.Kod tempahan BNC xxx
.
Hantar  whataps kepada kami 
.

+6014 836 1882 Elly
+6014 836 1882 Elly
+6014 836 1882 Elly
.
======================================================================
.
Kenapa ini harga kami? 
.
1-Kami mnggunakan kekabu asli di dalam nya.
2-Tilam biasa yg guna kekabu pun berharga RM200.00 dan ke atas
3-Penggunaan yang pelbagai.
4-Berikan keselesaan maksimum dan memudahkan bayi utk tidur.
.
Adakah sis rasa berbaloi dengan nilai produk kami,Berbaloi bukan?


.
Hanya tambah beberapa puluh ringgit dari yang TIRUAN dimana
.
Yang TIRUAN
.
1-Saiznya yang salah dan konsep babynest itu sendiri dah xkena
2-Dalamnya fully fiber , panas dan akan kempis.
3-Gunakan riben sebagai pengikat yang pasti xtahan lama.
4-Kononnya boleh basuh sarungnya padahal xpraktikal
5- Ada renda2 bunga sekeliling yg akan lukakan bayi
6- Ada zip pada permukaan atas kain yang akan cederakan kulit bayi
.
*pihak kami buat research selama setahun untuk produk cekebum  dan ini pm pm cstmer yg salah beli disebabkan harga yang murah sedikit,

.
.
Antara bayi-bayi cekebum
.









.


.
.
.

.

.

.





Sunday, 17 July 2016

Kegunaan dan kelebihan 4 in 1 Babynest by Cekebum™

Kegunaan 4 in 1 Babynest by cekebum

1-Saiz boleh laras dan boleh digunakan 2 bahagian atas atau bawah.

2-Boleh dijadikan babynest atau tilam biasa semudah abc.

3-Sangat sesuai untuk majlis kenduri cukur jambul, orang datang melawat.

4- Mengelakkan bayi dari jatuh dari katil mahupun sofa.

5-Tidak perlu mencari bantal peluk yang hilang, bantal peluk tidak lagi perlu,

6- Selepaskan dilaraskan saiznya bayi akan terasa seperti dipeluk ibu atau bapanya.

7- Boleh diletakkan dalam stroller, babycourt, atas sofa dan katil.

8-Hanya kami mengunakan  100%  Cotton Double Warp and Double Weft?? , ianya sangat lembut dan dapat mengelakkan bayi berpeluh dan ruam.







Apa itu 4 in 1?


2 permukann utk tilam biasa (tali direnggangkan)
2 permukaan untuk babynest selepas dilaraskan tali.




Pengenalan




Salam semua warga cekebum. Selamat datang dan terima ksih kerana sudi menjadi sebahagian dari keluarga cekebum.

Cekebum™ adalah brand untuk produk bayi dimana kami fokus kepada tilam untuk bayi 4 in 1 babynest by cekebum™ .

HQ kami di suite S2-11-01 Vista Alam Sek 14,Shah Alam dan telah beroperasi sejak Jan2016.

Produk ini berkonsepkan "Kanggaroo Mother" yang memastikan anaknya didalam jagaannya 24/7 dengan mempunyai kantung di perutnya.

Kita tidak mampu mendodoi mahupun mendukung anak 24/7 tetapi dengan adanya produk ini bayi akan terasa seperti dipeluk ibu atau bapanya.





Info Cekebum
.
1. Produk eksklusif ini diperbuat daripada 100% kekabu asli import tanpa campuran mahupun kekabu terpakai.

2. Tilam fully kekabu dan juga ada tilam setebal 1inci fiber bebas habuk di sertakan 1 lapisan whitecloth untuk tindakan anti statik.

3. Dan yang terutama, untuk kain yang bercorak, hanya kami di MALAYSIA mahupun dunia mengunakan

(High Quality 'Thick Cloth' di mana 100% Cotton Double Warp and Double Weft fabric.)
(High Quality colourfull coating untuk memberikan pengudaraan sempurna untuk anti ruam)

Diringkaskan kalau orang tanya kain apa


                                       100%  Cotton Double Warp and Double Weft



4.Setiap pembelian akan disertakan dengan Custum NON Woven BEG beserta pelekat cermin kereta "baby inside".



5.Di datangkan dengan 9 corak berbeza dimana ready stock but limited.

6.Penghantaran poslaju berkotak mengambil masa sehari atau beberapa hari untuk semenanjung dn sabah srwak serta Brunei.

7- Berat 800g
    45cm x 85 cm
    Tebal 13cm
    Tilam 1inch fiber